Up | Down

Από το Blogger.
 

Pears - Streling Postures

~ ~

Υπέροχο. Θέλω να πιστεύω οτι δε θα υπάρξει αυτί που να μην ξεδιπλώσει από ικανοποιήση όταν το ακούσει!

Genre: Chillwave

Link: get it!

CAW! CAW! - Bummer Palace

~ ~

Ικανοπιητική indie αλλά μέχρι εκεί. Δεν κάνει τη διαφορά. Υπάρχουν 2-3 κομμάτια που θα σου αρέσουν όμως και ίσως χωρέσουν σε κάποια playlist. Toothless και Sons of Sons of Saviors μάλλον ξεχωρίζουν(άντε και το Righteous Pooch). Τα υπόλοιπα, μετρίως μέτρια και πάντα μετρημένα..

Genre: Indie

Link: myspace

Spinning Beach Ball Of Death - Calorama

~ ~

Ξεκινάει καλά, με ένα ψιλό-chillwave με africa επιρροές κομμάτι και είσαι αραχτός. Για να δούμε λες. Ξαφνικά σου ανεβάζει λίγο την στάθμη χωρίς να σε ξεβολεύει και το εξώφυλλο αρχίζει και στροφάρει. Στο τρίτο κομμάτι συνεχίζεις να ανακατώνεις τη φραπεδιά αμέριμνος αλλά το φως αρχίζει σιγά σιγά και χάνεται. Υποψιάζεσαι οτι κάπου έχουμε στρίψει αλλά ο οδηγός σωστός, την πήρε λάου-λάου τη στροφή. Ε, στο τέταρτο, μετά από μια στάση για κατούρημα, νομίζεις οτι μπήκες σε λάθος αυτοκίνητο. Θόρυβος που σε κάποιο σημείο σε κουράζει. Γενικώς καλή η βόλτα, τον πήραμε τον αέρα μας, αλλά σε εκείνο το βενζινάδικο-motel έπρεπε να τσιμπήσουμε δωματιάκι..

Genre: Experimental

Link: get it!

Pregnant - Regional Music

~ ~

Δεν το λες αριστούργημα αλλά ούτε και αδιάφορο. Έχει αρκετές καλές στιγμές και σίγουρα το χρόνο σου δε θα τον χάσεις. Ειδικά για κάποιους που ψάχνουν κάτι τέτοια είναι μια χαρά. Κυκλοφορούν επίσης και δύο άλλα LP, το "Ike Wimin"(δίνεται πιο κάτω) και το "Liquidation On Swans".

Genre: Experimental Pop / Electronic

Link: myspace / get Ike Wimin!

Pregnant from TERROREYES.TV on Vimeo.



LIP Beings from Cinema Caldera on Vimeo.

Do While - S/T

~ ~

Προχτές είχα μία κουβέντα με ένα φίλο, ο οποίος προσπαθούσε να με πείσει οτι η απόφαση μου να εγκαταλείψω την Αθήνα είναι λάθος. Οτι η Αθήνα έχει τα πάντα, άπειρες επιλογές και φυσικά οτι είναι το κέντρο για όλα τα μουσικά δρώμενα. Ε και? Δεν έχεις όμως την επιλογή του καθαρού αέρα, της γαλήνης, της ηρεμίας..το να μπορείς να ζεις σαν άνθρωπος. Αυτό θέλω εγώ. Προς το παρόν, μέχρι να μαζέψω τα μπογαλάκια μου, θα καταφύγω σ'αυτό το διαμαντάκι για να ηρεμήσω από τις σημερινές κόρνες..Εξαιρετικό!

Genre: Ambient / Drone / Experimental

Link: myspace

Under Byen - Alt Er Tabt

~ ~

Για άλλη μια φορά οι Δανοί Under Byen έρχονται με ένα δίσκο διαμάντι. Κινηματογραφικές ενορχηστρώσεις και υπόκοσμα φωνητικά... Ίσως νομίζεις οτι ακούς Bjork, Sigur Ros ή ακόμα και E.S.T για τους λάτρεις της nu-jazz αλλά τελικά ποιοι είναι οι πρωτοπόροι; Οι Under Byen από το 1997 μας κλείνουν το στόμα...

Genre: Experimental / Post Rock / Cinematic

Link: myspace / official

Monster Rally - EP

~ ~

Στη συγκεκριμένη περίπτωση..οτι βλέπεις, ακούς. Μία εικόνα, χίλιες νότες. Διάβασα οτι είναι κάπως σαν μία tropical pop σύνθεση, μαγειρεμένη από τον Madlib και δεν έχουν άδικο. Βάλ'το το πρωί όπως θα πηγαίνεις στη δουλειά και θα τα ξεχάσεις όλα! Θα ψάχνεις τον εαυτό σου στην εικόνα..ή θα ήθελες πολύ να ήσουν εκεί. Ε, θα σε πάει το Monster Rally EP όπως και να έχει..

Genre: Tropical Pop / Chillwave

Link: get it!

Stellar Om Source - Trilogy Select

~ ~

Η κυκλοφορία αυτή είναι μια συλλογή από τραγούδια που ακούστηκαν στα 3 albums("Crusader", "Alliance", & "Ocean Woman") που κυκλοφόρησε πέρυσι η Stellar Om Source(Christelle Gualdi). Έχει πολύ υλικό, σε όποιον θέλει να εμβαθύνει. Προτείνεται. Παρακάτω το video του "Island Best"..

Genre: Ambient / Drone

Link: myspace

STELLAR OM SOURCE "ISLAND BEST" from OESB // FUTURE SOUND on Vimeo.

Beach Fossils - Window View

~ ~

Για τους Beach Fossils τα έχουμε ξαναπεί. Τους γουστάρω πολύ! Στις 25 αυτού του μήνα κυκλοφορεί και το debut lp τους. Αν δεν τους έχεις ακούσει ακόμη, do it! Εδώ το video του 'window view'..

Beach Fossils // Window View from Wooden Lens on Vimeo.

Cosmic Sound - Bear Auras

~ ~

Ένα μικρό δείγμα(και πολύ ωραίο μάλιστα) από τη δουλειά του Cosmic Sound. Περισσότερα στο myspace του..

Genre: Experimental / Chillwave

Link: myspace

Antn Hrkwk – Thoroughbred

~ ~

Έχω μόλις 4 από τα 10 τραγούδια του δίσκου στ' αυτιά μου και ήδη έχω φάει τον τόπο να βρω και τα υπόλοιπα. Δεν ξέρω, με κέρδισε αμέσως. Στο myspace μπορείς να βρεις 3 από αυτά για να σε πείσουν ή να σε ξενερώσουν(ανάλογα τι ψάχνεις). Στη Life's Blood μπορείς να ακούσεις και το 'Delicious Tears'..

Genre: Experimental Pop / Synth Pop

Link: myspace

Tan Dollar - Your Body As A Temple

~ ~

Πολύ ωραίος δίσκος από τους Tan Dollar. Από αυτούς που ακούγονται ολόκληροι και τους ευχαριστιέσαι. Άμα το φορέσεις δε το ξαναβγάζεις. Βρες το!! Παρακάτω το 'The Turning Point'..

Genre: Experimental Pop / Shoegaze

Link: myspace

Pet Milk

~ ~

Οι Pet Milk προέκυψαν από μέλη των Brown Recluse και Paint it Black. Συμπαθητικό demo, χωρίς πολλά πολλά. Βέβαια, δεν είναι στα αγαπημένα ακούσματα αυτόν τον καιρό το συγκεκριμένο είδος, οπότε εσύ μπορείς να κρίνεις καλύτερα..

Genre: Shoegaze / Twee

Link: get it!

Chrome Wings - Time Patterns

~ ~

Στο ύφος περίπου του Automobile, Swift. Είναι λίγο πιο 'pop' σε μερικά σημεία και αρέσει. Αν οι ήχοι του σε βρουν μπλεγμένο σε ανεπιθύμητη κατάσταση, θα σου δείξουν την έξοδο κινδύνου από το σύννεφο.

Genre: Ambient / Experimental

Link: myspace

Sleep Good - Skyclimber

~ ~

Έχοντας ακούσει μόλις 5 από τα 15 κομμάτια του δίσκου παίρνω το ρίσκο να πω οτι είναι από τις πιο αξιόλογες φετινές κυκλοφορίες. Ο Will Patterson αν και 21 ετών, βρίσκεται ήδη στο τέταρτο album του. Σερφάρει σε διάφορες δεκαετίες και μαζεύει κοχύλια από τις παραλίες τους. Ελπίζω όταν θα ακούσω όλο το δίσκο να μη γυρίσω πίσω με μακρυμάνικο. Κυκλοφορεί στις 15 Ιουνίου. Ακούστε το εξαιρετικό Paper Feet..

Genre: Indie / Experimental Pop

Link: myspace

Sleep Good- Paper Feet from Sleep Good on Vimeo.

Loneley Galaxy

~ ~

Έχει στις αποσκευές του ένα ep(EP1) στην Transparent και την προσοχή από αρκετά blogs και μουσικόφιλους. Μέχρι και με τους μεγάλους Spiritualized τον έχουν συνδέσει μουσικά. Πιο κάτω τα time και have a heart..

Genre: Melodramatic

Link: myspace

Lonely Galaxy - "Time" from Jamie Harley on Vimeo.



Portishead - Chase The Tear

~ ~
PORTISHEAD SIGN TO AMNESTY

International human rights day (10 December) marks the anniversary of the United Nation’s historic ”Universal Declaration Of Human Rights” on 10 December 1948. The UDHR set out for the first time in a single document the fundamental rights to which everyone, everywhere is entitled - including the right to life, liberty, security, the freedoms of opinion, association and expression, and the right not to be subjected to torture or cruel, inhumane and degrading treatment. More information: amnesty.org.uk/udhr

Portishead - Chase The Tear from Mintonfilm on Vimeo.

Chief Black Cloud

~ ~

Πάρα πολύ καλό υλικό που σε πάει κοντά στους Kiss Kiss Fantastic και στο υπόλοιπο οπλοστάσιο του γενικότερου chillwave ρεύματος..Τα synths στη θέση τους και όπως πρέπει, με τα φωνητικά να δένουν άψογα με το ορχηστρικό μέρος και να κρατάνε μια θέση στην παραλία ειδικά για σένα..Κάντε μια επίσκεψη στο myspace να ακούσετε μερικά, όπως το Milfy Way/Cancun Cunts, Reverie Days, Kinky Tipsy και Limbo Trance. Εξαιρετικά!

Genre: Tropical / Chillwave

Link: myspace

Brothertiger - Vision Tunnels EP

~ ~

Glo-Fi στο ύφος των Glitter Bones. Μελωδική και υπνωτική μουσική από τον John Lagos. Προτείνεται ανεπιφύλακτα για τους fans του είδους..

Genre: Glo-Fi / Chillwave

Link: myspace

The Caretaker - Persistent Repetition Of Phrases

~ ~

Δεν γνώριζα για τον James Kirby, μέχρι που έπεσα τυχαία πάνω στο Persistent Repetition Of Phrases του 2008 και οι ουρανοί άνοιξαν. Divine. Μόνο αυτή η λέξη θα μπορούσε να περιγράψει τη μουσική του. Αν θα μπορούσες να κάνεις βόλτες πάνω στις ακτίνες του ήλιου, περνώντας δίπλα από τα σύννεφα, θα το έκανες μόνο με αυτή τη μουσική στα ακουστικά..

Genre: Ambient / Experimental / Electronica

Link: myspace / get it!

Andromeda Mega Express Orchestra - Take Off!

~ ~

Είναι πραγματικά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ το οτι αυτό το αεροσκάφος και το 20μελές νεαρό πλήρωμα του, ο καπετάνιος που το κατευθύνει, είναι μόλις 25 ετών. Το σκάφος(ξεκίνησε πέρυσι) κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στο ηλιακό σύστημα της jazz. Περνάει και παίρνει καύσιμο υλικό από γνωστούς πλανήτες όπως ο Cinematic, Swing, Lounge, Modern Classical, TV theme και πολλούς άλλους. Αν μπεις μέσα στο σκάφος και περάσεις μια βόλτα από τον κεντρικό διάδρομο, θα δεις κάδρα των αγαπημένων και επίσημων προσκεκλημένων τους, όπως Philip Glass, Glen Miller, Duke Ellington, Ennio Morricone και πολλούς άλλους(πάρα πολλούς, μιλάμε για μεγάλο διάδρομο). Δεν υπάρχει περίπτωση να μη θέλεις να απογειωθείς μαζί τους!!! Ειλικρινά, βρες το..

Genre: Jazz / Cinematic

Link: myspace

Wonder Wheel - Let Go For A Walk On Broadway

~ ~

Το Let Go For A Walk On Broadway μέσα από το πολύ ωραίο Succotash Xs..

Genre: Chillwave / Experimental Pop

Link: myspace

Dam Mantle - Grey EP

~ ~

Dam Mantle είναι ο Tom Marshallsay από τη Γλασκώβη.
Dam Mantle είναι ο Tom Marshallsay από τη Γλασκώβη.
Dam Mantle είναι ο Tom Marshallsay από τη Γλασκώβη.
Dam Mantle είναι ο Tom Marshallsay από τη Γλασκώβη.
Ωχ, μάλλον το ομώνυμο grey και το yoghourt με κόλλησαν λίγο. Κάτσε να βάλω το rebong, που μου θύμισε τον Baths, για να χαλαρώσω λίγο και μετά αν είναι ακούω και το a statue that is perpetually unveiled όπως θα παίζω με τα παιχνίδια μου..
Υ.Γ. Μπορεί να υπερβάλλω και λιγάκι, αλλά Σάββατο είναι μωρέ καημένε..

Genre: Electronic / Experimental

Link: myspace

The Record's - De Fauna Et Flora

~ ~

Οι Ιταλοί The Record's ξανάρχονται με το δεύτερο δίσκο τους De Fauna Et Flora. Όχι οτι είχα ακούσει τον πρώτο τους, αλλά λέμε τώρα..Απλά καλή indie, κάποιες στιγμές με στοιχεία 60's και κάποιες άλλες να αναγνωρίζεις και κάτι από Vampire Weekend(δες το πολύ ωραίο rodolfo, όχι σε μεγάλο βαθμό πάντως). Παρακάτω το Mr Hide(όχι και ότι καλύτερο από το De Fauna Et Flora) αλλά και το Clouds Are Moving από το προηγούμενο album..

Genre: Indie

Link: myspace / get rodolfo / listen



Coma Cinema - Stoned Alone

~ ~

Έτοιμος και ο δεύτερος δίσκος του Coma Cinema. Βασικά τον περίμενα καλύτερο. Είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα με τον προηγούμενο. Πολλές φορές αυτό δεν είναι κακό, αλλά να πω την αλήθεια, αυτή τη φορά κάπου βαρέθηκα. Το ακούς βέβαια, αλλά μέχρι εκεί, δε θα σε κερδίσει κιόλας.

Genre: Indie / Lo-Fi

Link: myspace

Connan Mockasin – It’s Choade My Dear

~ ~

Από το album Please Don’t Turn Me Into The Snat του Connan Mockasin που κυκλοφόρησε μέσω της Rough Trade.

Genre: Psychedelic Pop

Link: myspace

Connan Mockasin - It's Choade My Dear from Connan Mockasin on Vimeo.

Attached Hands - Shape / Mode

~ ~

Μέσα από την συλλογή της Post-Records 'Fucking Friends Forever'..

Genre: Experimental / Electronic

Link: myspace

attachedhands - shape / mode . video by discovery of magnetic north. from attachedhands on Vimeo.

Oh Fortuna - The Fireworks of Electric Human Love EP

~ ~

Κοίτα τώρα τι έγινε! Ήρθε από το πουθενά(από το ice cream dreams βασικά) και με έστειλε. Αξιοπρεπέστατη indie pop ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε. Εγώ πάντως δεν τους ήξερα. Δεν ξέρω εσύ, αλλά αν όχι πραγματικά ελπίζω να σου αρέσει όσο κι εμένα. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους 'μεγάλους'. Θα βρεις κι εδώ το 'ταχυδρομείο' να αιωρείται από πάνω. Θα σε ανεβάσει πολύ και θα σε γεμίσει αισιοδοξία!

Genre: Indie Pop / Electro Pop

Link: myspace / get it!

Foxes In Fiction - Swung From The Branches

~ ~

Μιας και έχει κυκλοφορήσει από το Φεβρουάριο, λίγο πολύ όλοι θα το έχετε ακούσει ή διαβάσει κάπου. Απλά εδώ δεν το είχαμε τιμήσει ακόμη και σε περίπτωση που κάποιος/α δεν έτυχε να το πάρει χαμπάρι, ας το πάρει γιατί πρόκειται για πολύ ωραίο δίσκο. Θα σου θυμίσει έντονα τη δροσιά ενός καλοκαιρινού πρωινού και την ηρεμία του. Για τα τυπικά, Foxes In Fiction είναι το project του Warren Hildebrand από το Toronto.

Genre: Ambient / Chillwave

Link: myspace / get it!



Slow Animal - S/T EP

~ ~

Είναι νέοι και από το New Jersey. Αν σου άρεσαν οι Beach Fossils θα σου αρέσουν κι αυτοί σίγουρα. Χτύπα το!

Genre: Surf-Pop / Garage

Link: myspace / get it!

Fox Hands

~ ~

Μέσω του Delicious Scopitone ο Fox Hands. Θα τον βρεις να σερφάρει δίπλα στον Jamie Long και να φλερτάρει τροπικά κύματα. Πιάσου από τη σανίδα του και δε θα χάσεις. Στο myspace του θα βρεις κι άλλα υπέροχα τραγούδια. Για τώρα, τον ευχαριστούμε που μας προσφέρει το peoplenoswan..

Genre: Chillwave / Experimental

Link: myspace / peoplenoswan

Jamie Long – Aquarium

~ ~

Αν κρίνω από το αυτό το κομμάτι και με βάση το the never years ep που έχει ήδη κυκλοφορήσει ο Jamie Long, το album που αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2010 θα τα σπάει. Το ελπίζω τουλάχιστον. Προς το παρόν το aquarium από το επερχόμενο Life Of Dreams..

Genre: Chillwave

Link: myspace

Aquarium | Jamie Long | Unofficial Fan Video from Sentimental on Vimeo.

Trasvorder - La Tristeza Se Destruye

~ ~

Οι Trasvorder έρχονται από την Αργεντινή και αν δεν τους είχε αναρτήσει το 0001763 δε θα τους είχα πάρει χαμπάρι. Αν και το ep βγήκε μέσα στο 2008 αξίζει να το κατεβάσεις δωρεάν μέσα από τη δισκογραφική τους. Αξιόλογη pop, που κάποιες στιγμές σε πάει στους Postal Service.

Genre: Pop

Link: myspace / get it!

Mutual Benefit - Drifting EP

~ ~

Δωρεάν ep από τους Mutual Benefit μέσω Kassette Klub. Τέσσερα pop διαμαντάκια θα σε κάνουν να ξαπλώσεις ανέμελα και με τα χέρια πίσω από το κεφάλι.

Genre: Experimental Pop

Link: get it!

Branches - Alto Astral

~ ~

Αν και το Alto Astral βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο δίσκο μου, μόλις σήμερα αξιώθηκα να το αναρτήσω. Μάλλον περίμενα να μυρίσει επίσημα καλοκαίρι και να αρχίσουν να γεμίζουν οι παραλίες. Αν οι πατημασιές σου στην άμμο έβρισκαν τρόπο να χωθούν στα ηχεία, θα ακουγόντουσαν σαν το Alto Astral. Οχτώ διαφορετικά θέματα ενωμένα σε ένα, υπό την επίβλεψη του Pedro Rios. Πιο κάτω το Mar de Março..

Genre: Chillwave

Link: myspace / get it!

Dirty Beaches

~ ~

Ο Alex Zhang Hungtai παίζει λίγο απ'όλα όπως θα διαπιστώσεις και ο ίδιος αν επισκεφτείς το myspace του. Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό εν τέλει αλλά ok. Εδώ το όμορφο True Blue.

Genre: Minimalist / Rockabilly / Other

Link: myspace

†‡†

~ ~

Δεν έχουν κυκλοφορήσει κάτι ακόμα αλλά νομίζω οτι οι fans των oOoOO και των Modern Witch θα τους γουστάρουν τρελά. Σκοτάδι, πανικός, dark electronics και στοιχειωμένα σύμβολα σε βάζουν στο κέντρο του κύκλου και σε αφήνουν να χορεύεις σε ακανόνιστο ρυθμό..

Genre: Darkwave / Gothic / Electronic

Link: myspace

Elite Gymnastics - Real Friends EP

~ ~

Δε ξέρω τι κόλλημα τράβαγε, αλλά αυτό το ep απλά αρνούνταν να κατέβει. Πρέπει να προσπάθησα ίσα με 10 φορές, μέσα σε 5-6 ημέρες. Σε φάση που αν δεν ήταν καλό, θα είχα ξενερώσει άπειρα. Είναι καλό όμως!! Εδώ κι αν θα βρεις 80's ρόδες και τσάντες. Πάρ'το από το site της μπάντας και έφυγες για κοπάνα στη θάλασσα..

Genre: Chillwave

Link: myspace / get it!

Neon Canyon EP

~ ~

Γενικά όλα πάνε στραβά. Είναι δύσκολες αυτές οι μέρες για όλους (όπως και αυτές που έρχονται). Δε ξέρω αν είναι πρέπον να ποστάρω κάτι. Τουλάχιστον η μουσική ήταν, είναι και θα είναι μία ευκαιρία διαφυγής από τα βάρη που μοιάζουν ασήκωτα. Έστω και για λίγο. Όσο διαρκεί ένα τραγούδι. Ας μη χαθεί κι αυτό. Το ep μας το προσφέρει η μπάντα ως free download.

Υ.Γ. Ελπίζω το Make Noise να πατήσει και πάλι το play..

Genre: Minimal / Dreamwave / Chillwave

Link: myspace / get it!

NEON CANYON - Pekoe (w/Morgan Greenwood) from neoncanyon on Vimeo.

Jeans Wilder - Antiques

~ ~

Περσινή κυκλοφορία που την πήρα χαμπάρι χάρη σε ένα video που αναρτήθηκε στο all, everyone, united. Lo-Fi και ζεστά ρεύματα αέρα σε χαλαρώνουν και σε βγάζουν για λίγο από τη μιζέρια του τσιμέντου. Ενίοτε πειραματίζεται με πυκνωτές και αντιστάσεις αλλά δεν τα καίει. Σε χτυπάει λίγο το ρεύμα, αλλά ανεπαίσθητα. Αναμένονται κι άλλες κυκλοφορίες από τον Andrew Caddick. Στο myspace θα βρεις πληροφορίες και νέα τραγούδια, όπως το πολύ όμορφο sparkler που θυμίζει πολλά..

Genre: Lo-Fi / Pop / Experimental

Link: myspace

Kiss You from Hazed Nostalgia on Vimeo.

Coolrunnings - Babes Forever EP

~ ~

Οι Coolrunnings επιστρέφουν με δεύτερο και δωρεάν ep, το Babes Forever. Και πάλι στο κλίμα της εποχής, χαρούμενη διάθεση και λίγο πειραγμένο. Δεν το λες και αριστούργημα αλλά είναι ok. Παρακάτω το buffalo από το προηγούμενο ep τους.

Genre: Chillwave / Surf

Link: myspace / get it!

Jaded Hipster Choir - Relax EP

~ ~

Ο Jaded Hipster Choir επιστρέφει γρήγορα με δεύτερο ep. Όπως το προηγούμενο, έτσι κι αυτό είναι self-released και προσφέρεται ως free download. Είναι λίγο διαφορετικό από το Centurion, πιο ηλεκτρονικό, λίγο πιο minimal techno αλλά εξίσου θαυμάσιο.

Genre: Dreamwave / Electronic / Synth Pop

Link: myspace / get it!

Automobile, Swift - Enemy, Enemy

~ ~

Εύθραυστη ambient από τον joseph edward που σε κλείνει μέσα της και δύσκολα δραπετεύεις. Το ακούς και νιώθεις να σε έχουν περικυκλώσει εκατομμύρια φωτεινές τελείες. Να σε κρατάνε αιωρούμενο, περιμένοντας την κάθαρση σου από οτιδήποτε αρνητικό δονεί σκέψεις και σώμα. Υπέροχο..

Genre: Ambient / Minimal / Drone

Link: myspace

Acid Mothers Temple & Melting Paraiso U.F.O - In 0 To ∞

~ ~

Τις ευχαριστίες στο Make Noise. Τι άλλο να πούμε?
Οτι μουσική και αν ακούς, αυτό το album ΟΦΕΙΛΕΙΣ να το ακούσεις, με την ένταση στο τέρμα!!!

Genre: Psychedelic / Experimental

Link: myspace

Unbunny - Moon Food

~ ~

Νέο album για τους Unbunny με τον Jarid del Deo να είναι η 'ψυχή' της μπάντας. Μελαγχολικοί ήχοι που δένουν όμορφα με το κυριακάτικο βραδάκι, lo-fi διάθεση και η φωνή του Jarid del Deo να ταιριάζει άψογα στις σκέψεις που έχουν κολλήσει τα μάτια σου. Παρακάτω, δύο video από προηγούμενες δουλειές..

Genre: Folk / Lo-Fi / Acoustic

Link: myspace



Teen Daze – Shine On, You Crazy White Cap

~ ~
Από το Delicious Scopitone με αγάπη, για μια ωραία Κυριακή(μερικοί ξυπνάνε αργά)!
Το ep 'Four More Years' σύντομα..

Teen Daze - Shine On, You Crazy White Cap from zeeeeej on Vimeo.

Thee Oh Sees - Warm Slime

~ ~

Αν δεν κάνω λάθος, αυτό είναι το τέταρτο LP της μπάντας και χωρίς να τους έχω ακόυσει ιδιαίτερα, δε ξεφεύγει από το δρόμο της επιτυχίας που είχαν στρώσει οι προκατόχοι του. Το warm slime μαζί με το flash bats ίσως είναι τα highlights του δίσκου. Το warm slime δε, διαρκεί γύρω στα 14 λεπτά! Αν συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς, δεν αποκλείεται να δούμε κι άλλο δίσκο μέσα στη χρονιά!

Genre: Garage / Psychedelic

Link: myspace

Mogwai Live Film "Burning"

~ ~

Ποιητικοί,βίαιοι και πάντα πρωτοπόροι. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, και τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει η πρώτη μουσική ταινία για τους λατρευτούς μας Mogwai. Σκηνοθετημένο από τους Vincent Moon και Nathanaël Le Scouarnec μας υπόσχονται μία συναρπασταική εμπειρία. Παρακάτω 2 trailer που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, "mogwai fear satan" και "batcat".

Genre: Post Rock / Psychedelic / Experimental

Link: official / myspace

Mogwai Live Film "Burning" Teaser from Nathanaël Le Scouarnec on Vimeo.


Mogwai "Burning" Teaser #2 - "Batcat" from Nathanaël Le Scouarnec on Vimeo.