Up | Down

Από το Blogger.
 

Young Heat

~ ~

Δηλαδή ρε μεγάλε είναι τόσο κακό να έχεις myspace ή tumblr? Κι αν έχεις, που είναι? Γιατί εγώ δε μπόρεσα να το βρω. Γιατι πρέπει κάποιος μαλάκας σαν εμένα που του άρεσε αυτό που άκουσε να μη μπορεί να βρει πληροφορίες? Κι αν στην τελική, δε θες ο κόσμος να μάθει για σένα γιατί στον πούτσο τα ανεβάζεις στο bandcamp? Ε? Εγώ φταίω που κάθομαι και καίγομαι βραδιάτικα..

Υ.Γ. Και δεν είναι ο πρώτος έτσι?

Genre: Tropical / Chillwave

Young Heat - Soda Cans from apheliontapes on Vimeo.


Young Heat - Whales (Beginner's Mix) from apheliontapes on Vimeo.


Young Heat - Test Drive from apheliontapes on Vimeo.

4 σχόλια:

absentminded είπε...

"Ισως επειδή το myspace έχει ψοφήσει"; σκέφτηκα κι έγραψα εγώ και την έκανα βιαστικά μην ξεσπάσεις το δικαιολογημένο εκνευρισμό σου και σε μένα..:))
Ωραίος ο τύπος!

M. είπε...

...είναι τελικά το (πολύ) underground που θα τους φάει κάποιους!

Suicide Dots είπε...

@ absent: Ε, όχι και πετροπόλεμο ανάμεσα στα αδελφά σωματεία:) Άσε που μετά σκέφτηκα να το διαγράψω τελείως το post. Όπως και να έχει το θέμα με το myspace ή δίνεις info κανονικά στον κόσμο ο οποίος σε ακούει και οφείλεις να τον σεβαστείς ή παίζεις εντελώς για την πάρτη σου και τους φίλους σου και δε σε μαθαίνει ποτέ κανείς(αφού ΚΑΙ ΚΑΛΑ αυτό θες). Anyway μωρέ, τ'αυτιά μας να είναι καλά και τυχερά..

@ makis: Νομίζω οτι αυτό που είπες είναι ακριβώς η ουσία του θέματος. Τελικά, χωρίς να μου αρέσει, καταλήγω στο οτι ο καλλιτεχνικός χώρος γενικά, είναι ο πιο κομπλεξικός. Πολύ λιγότερη ελευθερία από αυτή που διαφημίζουν. Πολύ λιγότερη αποδοχή σε νέα πρόσωπα και θέματα(μα δεν είναι δυνατόν αυτός/ή να έχει καλύτερες ιδέες από εμένα, την super art persona). Ελπίζω να είμαι πολύ λάθος και να μη συμμερίζεται κανείς άλλος αυτήν την άποψη.

@ both: Camera Obscura κανείς? Ο ίντυ ήδη μου έχει πει οτι θα κρατά λουλούδι αναγνώρισης..χαχαχαχαχα(σε έδωσα ψυχρά ίντυ).

M. είπε...

hello!

για camera obscura να υποθεσω οτι εσυ μιλας για Αθηνα ετσι?...βασικα λιγο χλωμο αν σκεφτεις οτι θα πρεπει να κανω 6-7 ωρες μεχρι να κατεβω κατω. για Θεσ/νικη παλι δεν ξερω δεν αποκλειω τιποτα αλλα και παλι δεν σιγουρευω και κατι...

παντως μ' αυτες τις κωλοαποστασεις ειναι ολοκληρο μανικι να κατεβω Αθηνα απο Πτολεμαιδα που βρισκομαι και γενικα εχω εγκλωβιστει στα τριγυρω! οποτε αν ποτε σας βγαλει ο δρομος προς τα δω πανω τοτε σφυριξτε!

...και οπως ειπα και παλιοτερα μαλλον θα κατεβω για godspeed οποτε εκει θα κραταω εγω το λουλουδι αναγνωρισης!χεχε!

Δημοσίευση σχολίου