Up | Down

Από το Blogger.
 

Big Black Delta - BBDLP1

~ ~

Κυκλοφόρησε και το LP. Δε ξέρω αν μου άρεσε να σου πω. Περίμενα περισσότερα. Είχε προηγηθεί μια φάση με μικροεθισμό στο 'Dreary Moon', έπειτα η φάση σάπισε, κρύωσε. Το καλό ή κακό είναι ότι ούτε ο Big Black Delta ξέρει προς τα που θέλει να κινηθεί, με αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας να πέφτεις για ύπνο μπερδεμένος. Δε λέω ότι δε σου αφήνει τροφή για όνειρα, αλλά θα τα θυμάσαι όταν ξυπνήσεις?

Genre: Experimental

Link: site












Dolphins Nazis

~ ~

Τα δύο κομμάτια τους υπάρχουν στην αξιόλογη συλλογή beko_BOX2 μαζί με άλλα ονόματα όπως the dreams, mil mascaras, the feeling of love και funk police. Κάπου πήρε το μάτι μου οτι αναμένεται και ένα split αλλά δε θυμάμαι που το είδα..

Genre: Post Punk



Dolphins Nazis - Arrival of Dead Cowboys by Suicide Dots

Rape Faction - Future Brain

~ ~

Στο ψάξιμο για το split που θα βγει με Chevalier Avant Garde έπεσα πάνω σ'αυτό όπου στο bandcamp έχει ημερομηνία τον Ιανουάριο του 2011.
Ύπνος δηλαδή. Δεν έχει τη φασαρία του Gone Forever αλλά δεν έχει καμία σημασία..

Genre: Post Punk / Shoegaze

Link: bandcamp

The Voyeurist

~ ~

Έχω απαγορεύσει στον εαυτό μου να χορεύει πολύ απλά για να προστατεύω τη ντροπή μου να εμφανίζεται στα μάτια σας ανεξέλεγκτη αλλά και την κάκιστη χορευτική μου ικανότητα να έρπεται στο πάτωμα χλευαζόμενη. Ω ναι, τόσο χάλια. Αλλά μ'αυτούς με βλέπω να μην κρατιέμαι..κρίμα..χεχεχε..

Genre: Dancing Hypnotized

...his face was a spider. by TheVoyeurist

NW1. by TheVoyeurist

The Sign - Kool Thing (The Voyeurist Remix) by TheVoyeurist

Patrick Wolf - Time of My Life - The Voyeurist Remix by TheVoyeurist

La La Vasquez

~ ~

Δε βλέπω να έχουν βγάλει κάτι πέρα από μερικά 7" αλλά πολύ σύντομα ελπίζω οτι θα το κάνουν. Πάντα χαίρεσαι να βλέπεις κορίτσια να κεφάρουν έτσι..

Genre: Punk / Pop

Link: blog / soundcloud

Dairy Queen by lalavasquezband

Do It Again, Change This by lalavasquezband

Little Girls - Cults

~ ~

Δεν είναι ότι το πόδι δεν αισθάνεται πλέον την άμμο γύρω του αλλά όπως και να το κάνεις ο ήλιος δύει νωρίτερα πια..

Genre: Post Punk

Little Girls - White Night from Hand Drawn Dracula on Vimeo.



Nights Out by Little Girls

French Films - Imaginary Future

~ ~

Επιστροφή στην κακάσχημη πραγματικότητα μετά από 2 υπέροχες εβδομάδες. Δεν έχω ιδέα τι συνέβη αυτές τις ημέρες που έλειπα μιας και είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μη συνδεθώ στο ίντερνετ για κανένα λόγο, εκτός αν χρειαζόταν πραγματικά. Και δικαιώθηκα καθώς ήταν πολύ, μα πολύ, ωραίο μπρεικ.
Στα μουσικά, μιας και οι Drums έπαιξαν πολύ στο αυτοκίνητο τούτες τις εύλογες ημέρες αναβίωσης του..'τι ωραία είναι να μη δουλεύεις και να μη σκέφτεσαι τους καριόληγες που σε κυβερνάνε είτε από τη βουλή, είτε από την εργασία σου...στο διάολο ρε μουνιά δε σας έχουμε ανάγκη'..ανάγκαζομαι να αρχίσω με τους French Films που σε 3 ημέρες βγάζουν το ντεμπούτο LP τους μετά το περσινό Golden Sea EP. Στα χνάρια των Drums, το φθινόπωρο μπαίνει με το δεξί για μένα ενώ το αριστερό είναι βουτηγμένο ακόμη στην άμμο..

Genre: Pop

Golden Sea by French Films

French Films 'Pretty In Decadence' (GAEA Records 2011) by Stupido-Shop Record Store

The Luyas - Too Beautiful To Work

~ ~

Το να μένεις σε νησί έχει τα καλά αλλά και τα κακά. Το σπίτι λοιπόν μετατράπηκε σε μικρό ξενοδοχείο, ειδικά τον Αύγουστο και έτσι λόγω έλλειψη χρόνου και ηρεμίας η οθόνη του υπολογιστή παρέμενε φάτσα με το πληκτρολόγιο.
Ήρθε όμως η ώρα και για τις δικές μου διακοπές, επιτέλους...
Για δύο εβδομάδες δε θέλω να ανοίγω ούτε το κινητό! Τα λέμε σύντομα..

Το 'Too Beautiful To Work' βγήκε το Φεβρουάριο..

Genre: Experimental Pop

Link: get it!