Up | Down

Από το Blogger.
 

Cats On Fire - All Blackshirts To Me

~ ~

Τη μυρωδιά του δίσκου αυτού την είχα τσιμπήσει από τον Raggedy. Είχα ενθουσιαστεί με τα πρώτα ακούσματα και περίμενα όλο το πακέτο. Το πακέτο ήρθε λοιπόν και το πράσινο ποπ κάλυμμα του καναπέ ήταν στρωμένο λες και περίμενε αυτά τα τραγούδια να καθίσουν πάνω του. Η αλήθεια είναι οτι περίμενα κάτι περισσότερο. Όχι οτι δε μου άρεσε. Μου άρεσε φυσικά, απλά είναι αυτό το κάτι παραπάνω που περιμένεις κάποιες φορές, ίσως από δική σου ανυπομονησία. Και ίσως αυτό το κάτι παραπάνω να είναι και λίγο ουτοπικό. Ίσως αν με ρωτήσεις σε ένα μήνα ξανά, να σου πω ότι δεν έχω σταματήσει να ακούω το All Blackshirts To Me. Και πολύ πιθανό να γίνει. Αλλά το πρώτο άγγιγμα δε με ανατρίχιασε. Δεν ήταν love in first sight, αλλά αυτή η γνωριμία σίγουρα θα έχει συνέχεια. Εντάξει, καμιά φορά ο έρωτας έρχεται και μετά το πρώτο ραντεβού. Ισχύει..

Genre: Pop

Link: site



3 σχόλια:

lemonostiftis είπε...

πολύ καλός δίσκος, συμφωνώ, και με το "κάτι παραπάνω" που θα τον έστελνε στους δίσκους της δεκαετίας (τουλάχιστον για μένα)

Suicide Dots είπε...

Lemon σορρυ για την αργοπορία αλλά κόλλησα ιό στον υπολογιστή και ακόμη δεν έχω βγάλει άκρη. Ξενέρωμα..όχι ο δίσκος..χαχα..συμφωνούμε για το κάτι παραπάνω(τώρα για τη δεκαετία δε ξέρω, θέλει πολύ σκέψη για μια τέτοια απόφαση..χαχα)

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Δημοσίευση σχολίου