Up | Down

Από το Blogger.
 

Holy Balm - It's You

~ ~

Τον τελευταίο καιρό το νησί έχει γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής του καλοκαιριού. Βιασμοί(καλά, το καθήκι που βίασε την 15χρονη δε θα προλάβει καν να περάσει από δίκη..), ληστείες, δολοφονίες, μαχαιρώματα(αυτό παρεπιμπτώντος το θάψανε τα ΜΜΕ..). Ένας ντόπιος αναφέρθηκε στην εκπόρνευση της Πάρου και ειδικά της Νάουσας με κατάληξη στο ότι αυτό είναι το στοιχείο που οδηγεί στην παρούσα κατάσταση. Συμφωνώ εν μέρει, με ενστάσεις βέβαια αλλά κανείς τους δε βγήκε να παραπονεθεί όσο το χρήμα έρεε και τους έλουζε σχεδόν όλους. Δε μπορεί να παραπονιέται ο νταβατζής για την πουτάνα του οτι γαμιέται. Δε βγάζει νόημα..
Πέρα από αυτά η Πάρος που τη ζω τα δύο τελευταία χρόνια είναι πολύ όμορφη και παρεξηγημένο νησί. Δεν είναι το πάρτυ αποφοίτησης 18χρονων που παρουσιάζουν..
Όσον αφορά το δίσκο ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και ένας πολύ ωραίος τρόπος για να συνεχίσετε τις διακοπές σας μέσα στη πόλη..

Genre: Summer ending

Link: site

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τελικά 2-3 μέρες κακής δημοσιότητας (είτε είναι αληθής ή ψευδής δεν έχει σημασία) μπορούν να καταστρέψουν τα πάντα... Δύο φορές έχω έρθει στη Πάρο με την πρώτη να έχω περάσει φανταστικά και να έχω "ξεψαχνίσει" κάθε μέρος του νησιού και την δεύτερη να θέλω να φύγω όσο πιο γρήγορα λόγω της ανεξέλεγκτης τουριστικής ανάπτυξης στυλ Μύκονος... ελπίζω την επόμενη να βρω το νησί όπως ήταν το 1998...

υγ: τσέκαρε το μέηλ έχει δώρο αν και μπορεί πια να το έχεις διπλό!χαχαχα

Suicide Dots είπε...

Έτσι είναι, αλλά αυτό ισχύει κυρίως μόνο για τη Νάουσα. Το υπόλοιπο του νησιού στέκεται μια χαρά ακόμη κατα τη γνώμη μου.

Στο δωράκι απάντησα μέσω μέιλ;)

Δημοσίευση σχολίου