Up | Down

Από το Blogger.
 

Universe People

~ ~

Hello again universe people..
Είναι μια μέρα στη δουλειά ικανή για να σβήσει 15 μέρες άδειας? Ω ναι, είναι. Έτσι απλά. Στον κάδο. Χεχε, εντάξει δεν έχω παράπονο. Το αντίθετο. Δεν πήγα πουθενά βέβαια, αν εξαιρέσεις 2 μέρες στην Αμοργό, αλλά δε χρειάζεται κιόλας.
Την τήρησα την υπόσχεση και πραγματικά δεν άκουσα τίποτα, δεν ασχολήθηκα με τίποτα και γενικά κατέβασα διακόπτες. Ούτε μουσική, ούτε ταινίες, τίποτα ρε. Ένα βιβλίο όλο κι όλο, κι αυτό για τους Μάγια και τις προφητείες τους..έτσι για την παραλία, χαχα.
Γιατί όμως στις διακοπές σε πιάνουν πάντα τα υπαρξιακο-φιλοσοφικά? Πφφφ..άσε, ας το πάρω με το μαλακό. Πρώτη μέρα είναι.
Τουλάχιστον η ζωή σε νησί σου προσφέρει κάποια πράγματα που δύσκολα τα βρίσκεις στη μεγαλούπολη. Και νιώθω τυχερός που πλέον υπάρχουν και στη δική μου. Ένα απ'αυτά βέβαια είναι η ηρεμία αλλά ένα άλλο που συνειδητοποίησα αυτές τις μέρες, τουλάχιστον σε μένα, είναι η απεξάρτηση από το χρήμα. Δε με νοιάζει πλέον αν έχω ή αν δεν έχω. Με ενδιαφέρουν μόνο τα βασικά πλέον. Έχω δώσει ένα τέλος στον καταναλωτισμό εδώ και πολύ καιρό αλλά τώρα το κατάλαβα. Και χαίρομαι. Αλλα μάλλον πιάνομαι με τα έτσι και έχουμε καιρό γι'αυτά..
Πίσω στις μουσικούλες μας λοιπόν, με όρεξη για καινούρια ακούσματα. Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όσους δεν έχουν λουστεί ακόμη και καλή ανηφόρα στους υπόλοιπους.
Οι Universe People ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το δίσκο τους κι εγώ είμαι όλος αυτιά..

Genre: Pop / Punk

Link: bandcamp

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου