Up | Down

Από το Blogger.
 

X Snowmen

~ ~
Πιστεύω θα συμφωνήσουν όλοι οτι η διάλυση των Snowman ήταν ένα από τα πιο άσχημα μουσικά νέα τον τελευταίο καιρό. Μου είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω το δρόμο που χαράζει μέσα μου η μουσική τους. Κάτι σα να αναπνέεις αστρόσκονη και να ξεφυσάς πυροτεχνήματα. Ίσως. Ίσως και κάτι ακόμη καλύτερο. Ο καθένας μπορεί να δώσει όποια διάσταση θέλει. Σίγουρα θα είναι μαγική και αν δεν είναι..τότε μάλλον πρόκειται για κουφό..Πριν λίγες ημέρες έσκασε ένα μέιλ από ένα μέλος των Snowman (τον Andy Citawarman) σχετικά με τη νέα του πορεία. Και αμέσως σκέφτηκα τι μπορεί να κάνουν μόνοι τους πλέον. Το λοιπόν:




Joe McKee - Burning Boy

Τα κομμάτια περνούν το ένα μετά το άλλο και ακόμη δεν έχω γράψει Χριστό..απορροφήθηκα εντελώς. Έξω η ζέστη χορεύει σαν το Σατανά κι εγώ νομίζω οτι θα κοιτάξω έξω και θα δω χιονισμένο τοπίο. Μικρούς σταλακτίτες να κρέμονται από τα κλαδιά και ένα απέραντο άσπρο. Ο δίσκος είναι πιο απαλός σε σχέση με την τελευταία δουλειά των Snowman. Ξεκάθαρο αυτό. Αλλά υπάρχει κάτι που σε πάει εκεί. Μια σκοτεινή δύναμη που σε τραβά προς το όνειρο. Και ώρες-ώρες νιώθεις οτι είναι τόσο κοντά στο να ξεσπάσει η θύελλα που ίσως περιμένεις, αλλά δε συμβαίνει. Δε σε χαλάει όμως. Απλά θες να χειμωνιάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται..

Link: stream







Andy Citawarman

Ο Andy Citawarman δεν έχει βγάλει ακόμη δίσκο αλλά μας έχει δώσει κάποια υπέροχα δείγματα το τι μπορεί να ακολουθήσει. Κι εδώ λοιπόν καταλαβαίνεις πως αυτοί οι δύο κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι στον ουρανό πετώντας μας υπεριώδεις ακτινοβολίες, καίγοντας τον εγκέφαλό μας. Η αλήθεια είναι ότι ο Andy Citawarman πλησιάζει πιο πολύ στους Snowman. Και τα τρία κομμάτια του περιέχουν πολλά από τα υλικά που χρησιμοποιούσε με τον φίλο του για να μας προκαλεί μουσική λαγνεία. Αυτό που μένει πλέον είναι να βγάλει κι αυτός με τη σειρά του δίσκο και εμείς πολύ μα πολύ ευχαρίστως να τον λιώσουμε. Και να μας λιώσει κι αυτός.

Link: soundcloud






Υ.Γ. Τους ευχαριστώ και τους δύο..

3 σχόλια:

Raggedy Man είπε...

Με του McKee σκυλοβαρέθηκα τη ζωή μου. Το ότι θυμίζει λίγο Absence πιστεύω ήταν εσκεμμένο. Και με την κακή έννοια μη σου πω. Τώρα για του άλλου περιμένουμε...

Suicide Dots είπε...

Α φιλαράκι, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Μήπως να το ακούσεις ξανά?

Raggedy Man είπε...

Αδυνατώ. Σοβαρά. Δεν μπορώ να σταματήσω ν' ακούω καινούριο ΧΧ.

Δημοσίευση σχολίου