Up | Down

Από το Blogger.
 

Mood Rings - VPI Harmony

~ ~

Ίσως το πιο καλοκαιρινό άλμπουμ που παίζει εκεί έξω αυτή τη στιγμή. Δε γίνεται να μην ξεχαστείς καθώς θα το ακούς. Θα σε στραγγίξει από όποια αρνητικά ενέργεια κι αν έχεις και θα σε ποτίσει τεμπελιά. Θα τεμπελιάσεις. Όλα θα φτιάξουν θα σκεφτείς. Σιγά σιγά θα βάλω σε σειρά τα πάντα. Το VPI Harmony είναι αιθέριο, μελαγχολικά γλυκό, εύθραστο. Βουτηγμένο στις καλύτερες shoegaze και dream pop στιγμές. Τα σύνθια κοσμούν άριστα το δίσκο(πραγματικά, χωρίς αυτά θα ήταν πολύ διαφορετικό έργο) και η κιθάρα μαζί με τα φωνητικά τελειώνουν τη δουλειά και σε στολίζουν με αθωότητα. Ένα άλλο εξώφυλλο να είχαν ρε. Είναι ψιλοσίχαμα αυτό που διάλεξαν, κρίμα. Όλα μετράνε, ξέρεις, το θέλεις ολοκληρωμένο το έργο. Αλλά οκ, το περιεχόμενο γαμάει, οπότε..
 
Genre: Shoegaze / Dream Pop
 
Link: stream
 

6 σχόλια:

Χρήστος Μίχος / Christos Michos είπε...

Το'ξερα ! Το'ξερα οτι θα σου άρεσε !Δίσκος για όλο το καλοκαίρι! Και συγχαρητήρια το νεο σας look !

Suicide Dots είπε...

Χαχαχα, άνετα;) Το γουστάρω τρελά αυτό το άλμπουμ.

Έπρεπε να "καθαρίσει" λίγο το μπλογκ, να είναι πιο ξεκούραστο. Θένκιου!

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτικό album. Μνήμες αγαπημένων Cocteau Twins, Blueboy, Slowdive.

ALEKOS FOR EVER είπε...

ΕΛΕΙΟ ΦΙΛΕ!!!(Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ MONEY-BLUEBELL FIELDS)ΑΨΟΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ/ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ (ΒΛΕΠΕ SLOWDIVE/BETHANY CURVE/COCTEAU ΤWINS/CRANES ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ...KAI ME MIA ΤΖΟΥΡΑ ΑΠΟ ELEPHANT RECORDS ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΧΑΣΙΜΟ...(H MEXICAN SUMMER ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ONEOHTRIX POINT NEVER?)

Suicide Dots είπε...

Ναι, αυτό που λες για Elephant δεν απέχει. Έχει σε μερικά σημεία έντονο indie στοιχείο. Περιττό να σου πω οτι τον έχω λιώσει το δίσκο. Και το πιο γαμάτο είναι οτι αν και μου άρεσε το προηγούμενο ep τους, δεν περιμένα το άλμπουμ να είναι τόσο καλό!

alekos for ever είπε...

και δεν ακουω κουβεντα για το εξωφυλλο,τοσο τελεια επιτιδευμένη κιτς αισθητικη λιγοι κατεχουν και χειριζονται,(ο ηχος εντω μεταξυ καπου ψιλοφερνει και σε ελληνικα underground σχηματα της εποχης south of no north,metro decay)τα ατομα ειναι αυθεντικοι νοσταλγοιτων 80's,ετσι για να λεμε την αληθεια μεχρι και Εγγονοπουλο θυμίζει..Ρετρο forever...

Δημοσίευση σχολίου