Up | Down

Από το Blogger.
 

Vaadat Charigim - The World Is Well Lost

~ ~

Δεν περιμένα ν'ακούσω shoegaze από το Ισραήλ και μάλιστα να μ'αρέσει. Που βέβαια πολλές φορές πλησιάζει την indie. Γι'αυτό και δεν είναι τόσο εσωστρεφές. Κάτι που καταφέρνουν όμως άψογα στο "Kmo Lahzor Habaita", όπου ζαχαρώνουν και την ψυχεδέλεια. Άλλωστε, όταν η shoegaze κεντάει, είναι ψυχεδέλεια. Το "The World Is Well Lost" ανοίγει με το "Odisea" και δεν αλλάζουν και πολλά μέχρι το τέλος του δίσκου. Οι Vaadat Charigim μένουν πιστοί σε μια γραμμή και δεν έχουν εκπλήξεις να σου δώσουν. Αυτό ίσως είναι ένα αρνητικό στοιχείο. Βέβαια, δε θα είναι και ο πρώτος φλατ δίσκος που θα σου αρέσει και η αλήθεια είναι οτι τα κομμάτια είναι καλογραμμένα και με προσεγμένη παραγωγή. Το "Kezef Al Hamayim" είναι το "χιτ" του άλμπουμ(μαζί με το "Haolam Avad Mizman") και η φωνή του τύπου είναι στην καλυτέρη στιγμή της..
 
Genre: Shoegaze
 
Link: bandcamp
 

3 σχόλια:

alekos for ever είπε...

Καλη δισκογρ.σεζον ευχομαι.Μορισείζη καπου η φωνη του τυπου δινοντας μια πιο ρομαντικη διαθεση στο εγχειρημα,πολυ καλη drums/παραγωγη...εγω σε αναμονη του TOMORROW IS ANOTHER DAY SCHNAUSS/PETERS 28/10/13..τελευταιο δυνατο κολλημα julia holter/maxim's I

Suicide Dots είπε...

Για Julia έχω ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά δεν το έχω αγγίξει ακόμη. Με βλέπω σήμερα το βράδυ, όταν γυρίσω σπίτι να το τιμώ. Το TOMORROW IS ANOTHER DAY δεν το βρήκα να το ακούσω. Αν το κάνεις, ρίξε κανα τιπ για το αν είναι καλό!!

alekos for ever είπε...

ΑΚΟΥΣΑ TA PREVIEWS ΑΠΟ iTUNES-SHOP ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΛΛΗΜΑ,ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥΣ,ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ GENRE,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ SCHNAUSS ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ CITY CENTRE OFFICES.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΝΟΗ ΣΤΟ SHOEGAZE,ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ MASTER ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ,ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ MARK PETERS,TOYΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ BERAU B.(BΛΕΠΕ CLUSTER,ROEDELIUS ...)KAΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ BACKGROUND KAI TOY IΔΙΟΥ ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΝ SCHNAUSS ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ,ΚΑΛΟ WEEKEND ΦΙΛΕ..

Δημοσίευση σχολίου