Up | Down

Από το Blogger.
 

Nisennenmondai - N

~ ~

Κάθε Γενάρη φτιάχνω ένα φάκελο για το έτος που μπαίνει. Φέτος, μέχρι στιγμής, ο φάκελος αυτός είναι σχεδόν άδειος. Το 2013 με απασχολεί ακόμη. Φυσικό. Χθες το βράδυ χάζευα μια λίστα κι έπεσα πάνω σε αυτό το τρίο. Όλα κορίτσια. Δεν ήξερα τίποτα απολύτως για τις τύπισσες. Η μπάντα υπάρχει από το 1999. Πέρυσι κυκλοφόρησαν το "N". Το τέταρτο άλμπουμ τους, αν δεν κάνω λάθος. Τρία κομμάτια αλλά με συνολική διάρκεια γύρω στα σαράντα λεπτά. Μέσα σε αυτά δεν ακούγεται ούτε κιχ από τα στόματά τους. Ούτε στο άλμπουμ, ούτε στα λάιβ τους. Έχω κολλήσει τώρα και βλέπω βιντεάκια στο youtube. Το δε βιντεάκι που βλέπεις στο τέλος είναι προφανώς στα red lights και ψιλογαμάει σαν ιδέα. Ανυποψίαστοι περαστικοί απορούν. Αν θα έβαζα κάποια ταμπέλα αυτή μπορεί να ήταν το kraut? Ναι. Δες το πρώτο βίντεο.
 
 
Χορεύεις? Ναι, κι εγώ. Πετυχαίνουν κάτι που μάταια προσπαθούν πολλές ηλεκτρονικές μπάντες/καλλιτέχνες. Να σε κάνουν να σηκωθείς και να θες να τα σπάσεις. Εντάξει, το βιογραφικό μου στην ηλεκτρονική μουσική δεν είναι τόσο μεγάλο και έχει πολλά χρόνια να ανανεωθεί(Ιαπωνία και Αυστραλία πάντα ήταν οι αγαπημένες μου πηγές από αυτή τη σκηνή) αλλά αυτό βλέπω. Θεά η ντράμερ? Ναι. Οι άλλες δύο ανέκφραστες τελείως. Δε με πειράζει. Λείπει κάτι από τον ήχο τους? Η κορύφωση που δεν έρχεται? Μπορεί. Δε θέλουν να το πάνε εκεί όμως. Μ'αρέσει γιατί το "N" είναι εγκεφαλικό αλλά παράλληλα έχει αυτή την ιδιότητα να κάνει το σώμα σου κινείται. Ωραία τα κορίτσια, κρίμα που δε συναντηθήκαμε νωρίτερα..
 

7 σχόλια:

spiral είπε...

τι ωραίο πράμα βρήκες πάλι ρε φίλε;

Ανώνυμος είπε...

μου φάνηκαν λίγο αστείοι αυτοί... το άλμπουμ τους πάντως έχει διαρρεύσει εδώ και κανά 8μηνο...

Μ.

Suicide Dots είπε...

@spiral Ναι ρε, άσε τον Μάκη να λέει;)

Suicide Dots είπε...

@M Φίλος είσαι στο 1-2 μέχρι στιγμής, χεχεχε

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα! ρε δεν το λέω με κακή πρόθεση! απλά η φάση τους μου φάνηκε λίγο "παιδική"... ήθελα κάτι πιο βαρύ...
στην τελική από Ιαπωνία είστε βρε κορίτσια...

Μ.

fantasmenios είπε...

εμένα το 14 μου μπήκε μια χαρά με
Have a nice life
actress
Mogwai
Silver Mt Zion and the zouga zouga band

Suicide Dots είπε...

Μιλάμε δεν έχω ακούσει κανένα από τα παραπάνω ακόμη. Και ειδικά τους τελευταίους τους είχα καψούρα στο παρελθόν. Κάτι συμβαίνει με μένα και το 2014..

Δημοσίευση σχολίου