Up | Down

Από το Blogger.
 

Brain F≠ - Empty Set

~ ~

Αυτούς εδώ τους συνάντησα καθώς έψαχνα πληροφορίες για τους από κάτω. Άκουγα που λες τα κομμάτια των Wet Drag και τριγύριζα στο ίντερνετ ψάχνοντας κάτι να διαβάσω για τη μπάντα. Προς έκπληξή μου, ένα λινκ με οδήγησε στο Pitchfork. Ναι ρε, δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα, αλήθεια λέω. Ναι, το Pitchfork είχε γράψει για τους Wet Drag, Brain F≠ και κάτι άλλες μπάντες σε ένα σύντομο άρθρο. Ξεπέτα, αν δεν κατάλαβες. Αν ήταν όμως καμιά σάχλα ατελείωτη, λουσμένη με όλα τα αίσχη του κόσμου και τοποθετημένη επάξια δίπλα στη χέστρα, θα είχε αφιερώσει λιβάδια γραφής και ύμνων. Στ'αρχίδια μας βέβαια εμάς, και στα δικά μου και στα δικά σου. Αλλά κοίτα να δεις, η ουσία ποια είναι? Ότι τους Brain F≠ τους έμαθα από το Pitchfork. Αχώνευτο θα κατέβει τούτο.
Γιατί? Τι γιατί. Επειδή οι Brain F≠ μου γαμοαρέσουν ρε. Κοίτα, εμένα μου αρέσει πολύ..εχμ, συγνώμη, λάθος τοποθέτηση..εγώ καυλώνω όταν η φωνή της τύπισσας είναι φτιαγμένη για να τραγουδάει punk, post-punk, riot grrrl ρε παιδί μου φάση. Κι εδώ δε μπορώ να σταματήσω να στήνω αυτί για τη Elise Anderson. Καλά, φωνητικά κάνει και ο κιθαρίστας Nick Goode αλλά νταξ, η Elise είναι ένα βήμα μπροστά ρε. Βγάλτε τον κύριο από τα φωνητικά παρακαλώ.
Το "Empty Set" είναι ο δεύτερος δίσκος των Brain F≠, τα μέλη των οποίων δε μπορείς να πεις ότι είναι και εντελώς αφοσιωμένα στη μπάντα μιας και συμμετέχουν σε πολλά άλλα πρότζεκτς. Καλή φάση, λέω εγώ.
Το "Empty Set" δε διαρκεί πάνω από 20 λεπτά αλλά είναι αρκετά για να σου δώσουν όση ενέργεια δε μπορούν να σου δώσουν 10 Red bulls, 5 μπανάνες και η εικόνα ενός παπά να βγάζει δίσκο. Η αλλιώς, να εκμεταλλεύεται την πίστη των χαζών. Άσχετο. Αλλά ο ντράμερ μόνο άσχετος δεν είναι. Η μπάντα ολόκληρη καλύτερα. Όλα λειτουργούν, όλα κυλάνε έτσι όπως το σχεδιάσανε οι Brain F≠. Αν σχεδιάσανε κάτι. Ότι κι αν κάνανε το "Empty Set" είναι ένας γαμηστερός punk δίσκος. Στοχεύει στην ουσία του θέματος, δε φλυαρεί, δε προσπαθεί να θαμπώσει και ούτε να κάνει φινέτσα. Απλά τα πράματα ρε..
 
Genre: Punk
 
Link: bandcamp
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου