Up | Down

Από το Blogger.
 

Port St. Willow - Syncope

~ ~
 
Μία από τις προηγούμενες ημέρες διάβαζα αυτό. I Need Something New. Και συμφώνησα απολύτως. Μόνο στον τίτλο να έμενα θα ήμουν καλυμμένος. Το κείμενο έδειξε και το δρόμο. Ίσως κάποια πράγματα έχουν αλλάξει και χρειάζεται να κοιτάξεις αλλού, έστω και για λίγο. Δε συνειδητοποιείς την κάθε αλλαγή που σου συμβαίνει και η μουσική είναι ένας τρόπος να ανακαλύψεις προς τα που ταξιδεύεις. Ξέρεις, είναι αμφίδρομο. Αλλά τις περισσότερες φορές θεωρούμε ότι η μουσική μας επηρεάζει και αλλάζει. Ενώ μπορεί να συμβεί κάτι άλλο. Να καταλάβεις τι έχει ήδη αλλάξει μέσα σου μέσω της αναζήτησης καινούριων ακροάσεων. Και όταν πιάνεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αυτό, i need something new, ρίχνε μια ματιά στο inbox του εγκεφάλου.
Το "Syncope" του Port St. Willow, δλδ Nicholas Principe, είναι ότι πιο όμορφο έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό. Μόνο σήμερα έχει παίξει πέντε σερί φορές. Ακούω κάτι που είναι τρομερά ισορροπημένο. Ενώ ακούγεται μελαγχολικό, λυπημένο σε θρονιάζει σε κάποιο μέρος που η γαλήνη κυριαρχεί ξεκάθαρα. Τα ρουφάει όλα. Ότι κι αν έχεις. Διάβασα σε ένα κόμεντ αυτό: An expressive falsetto voice drops over a sea of post-ambient-jazz texture. Στο δίνω γιατί τόση ώρα σκέφτομαι ένα σωρό μαλακίες για να σου περιγράψω όσο καλύτερα την κατάσταση και απλά δε μπορώ. Το συναίσθημα κυριαρχεί.
Στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Αν και ψηφιακά κυκλοφόρησε το Νοέμβριο τα βινύλια θα αρχίσουν να φεύγουν μέσα στο Φεβρουάριο.
 
Genre: Experimental
 
Link: bandcamp
 
 

2 σχόλια:

Scary Rabbi είπε...

Πω τι μου κανες Κυριακατικα. Δε θελω να ξημερωσει αυριο ρε.

Suicide Dots είπε...

Πρόσεχε τι εύχεσαι ντε!

Δημοσίευση σχολίου