Up | Down

Από το Blogger.
 

Deathday Party - Ghost Pains

~ ~

Τι κρίμα που περίμενε αυτή η δισκάρα μία όλοκληρη εβδομάδα στο desktop? Θα μπορούσα να το είχα ακούσει από τότε. Τι έχουμε εδώ? Shoegaze, punk και darkwave? Μάλλον αυτά τα κοκόρια τραγουδούν συνέχεια γιατί τους πάει το σκοτάδι..κι εμείς από κοντά..

Genre: Shoegaze / Punk / Darkwave

Link: myspace / get it!

Ghost Pains by Deathday Party

8 σχόλια:

absentminded είπε...

Ήξερα ότι θα μου αρέσουν, πριν ακούσω. Επίσης, από τις πιο πρόσφατες προτάσεις σου (όσες κι όσο προλαβαίνω να τσεκάρω) ξεχώρισα τους: Mammal Airline, Estasy και TV Girl. Κλείνοντας, να σου πω ότι χάρηκα με το ποστ σου για τον flight36-B. Γνώρισα τη δουλειά του μέσω myspace πριν λίγους μήνες. Ιδιαίτερος, ταλαντούχος! Να πω και φέρελπις (τα παλιομοδίτικα ελληνικά μου, μέσα!); Πω δεν πω, είναι! Χαίρομαι που υποστηρίζεις τέτοιους καλλιτέχνες..

Suicide Dots είπε...

Δική μου χαρά είναι να υποστηρίζω νέους(πω πω, έκλεισα τα 30 και μου κακοφαίνεται). Το φέρελπις είναι πάρα πολύ ωραία λέξη ρε συ! Πιστεύω οτι είμαι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό παλιομοδίτης. Όχι σε όλα βέβαια. Αλλά μου αρέσει πολύ το παρελθόν. Είχε κάτι που λείπει από το σήμερα. Και δυστυχώς αυτό το κάτι δεν περιγράφεται με μία λέξη.
Με τους estasy έπαθα πλάκα. Γούσταρα πολύ.
Αν τυχόν σε ενδιαφέρει, έχω αρχίσει να ποστάρω κι εδώ: http://minimumadvice.blogspot.com
(posted by suicide dots). Είναι στα αγγλικά βέβαια, αμερικάνικο μπλογκ.
Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, απλά για γέμισμα χρόνου. Εδώ στο νησί δε ξέρω κανέναν και έχω άπλετο χρόνο μετά τη δουλειά..
Χαιρετώ:)

absentminded είπε...

"Και τώρα που σε βρ.." --> θα μείνω με την απορία τής φράσης που δεν ολοκλήρωσες.. χεχεχε
Θα τσεκάρω το μπλογκ. Θενκς.
Νάιτ!

Suicide Dots είπε...

Τίποτα μωρέ, έχω κάνει και μια σελίδα στο facebook για το blog, αλλά μετάνιωσα στο πω. Πολύ διαφήμιση σκέφτηκα μετά. Δε λέει. Θα με παραξηγήσει. Χαχαχα
Μιας και το είδες(πότε πρόλαβες ρε αλεπουδάκι?),
http://www.facebook.com/#!/pages/Suicide-Dots/123817801007790?v=wall
Καλή σου νύχτα.

absentminded είπε...

..χαχαχα.. Υπάρχει κόλπο, δεν είναι τόσο γρήγορη πια.
Δε θα παρεξηγούσα, δύσκολα θα σε παρεξηγούσα. Και για να μην παρεξηγήσεις εσύ εμένα, να σου πω ότι o μόνος λόγος που δεν κάνω join στο γκρουπ σας στο fb είναι επειδή το προφίλ μου στο fb το έχω με τα κανονικά μου στοιχεία και δε θα ήθελα να διακινδυνέψω να συνδεθεί από κάποια κουφή συγκύρια η absentminded με το πρόσωπο πίσω από αυτήν.
:)

Ανώνυμος είπε...

http://www.mediafire.com/?7ui92m58xmytx3y

Suicide Dots είπε...

Thanx! Φαντάζομαι και από τους δύο:)

evaversus είπε...

estasy, pwpw ,estasy !

Δημοσίευση σχολίου