Up | Down

Από το Blogger.
 

Plurabelle - Lindo

~ ~

Η φάση είναι, από που έσκασε αυτό; Δεν είναι μόνο το υπέροχο "Lindo", μέσα από το ντεμπούτο τους που βγαίνει το 2014, αλλά και το εξαιρετικό βίντεο που το συνοδεύει. Και αφού δεις το βίντεο, χαμήλωσε την οθόνη και άκου χωρίς να βλέπεις. Κόλλησες; Μπράβο, κι εγώ. Η φωνή σε πάει κατευθείαν στους Clinic και το κομμάτι δουλεύει για να βρει κάποια θέση από όπου θα βλέπει άνετα τους Snowman και Eraas. Να πω οτι οι Plurabelle είναι από τη Ρουμανία. Ναι..
 
Genre: Experimental / Post-Punk
 

10 σχόλια:

Unknown είπε...

Ομορφιές!

Ανώνυμος είπε...

τα παραλέτε... ηρεμήστε λίγο...

Suicide Dots είπε...

@Z: Αμέ:)

@ΔενΈχωΌνομα: Που ακριβώς τα παραλέω, για εξήγησέ μου.

Ανώνυμος είπε...

Snowman και Eraas?... καμία σχέση... και το βίντεο εξαιρετικό? πλάκα κάνεις... απλά δείχνει ένα τύπο που κοιτάει σαν χάνος να περπάτάει σε slow motion μέσα σ'ένα σπίτι...

Suicide Dots είπε...

Μάλλον αυτός που πρέπει να ηρεμήσει φιλαράκι είσαι εσύ..

Ανώνυμος είπε...

ρε μην νευριάζεις! δεν το λέω για να μαλώσουμε! εξάλλου λατρεύω το blog σας και όλα τις προτάσεις σας... απλά είπα την γνώμη μου...

Γιάννης

Ανώνυμος είπε...

σόρρυ όλες τις προτάσεις...

Suicide Dots είπε...

Ε μα κι εσύ έτσι όπως τα έλεγες νόμιζα ότι είχα να κάνω με κάνα στραβωμένο.
Λοιπόν, όσο για τις επιρροές, εμένα σε Snowman και Eraas με πήγαν αλλά ξέρεις οτι αυτό πολλές φορές είναι υποκειμενικό. Το τι βγάζει στον καθένα. Οι σκέψεις σου είναι φυσικά επιθυμητές, να πεις τι βλέπεις εσύ στο κομμάτι.
Όσο για το βίντεο δες το ξανά ρε συ. Οι τύποι προχωρούν προς τα πίσω κανονικά. Και το reverse φυσικά τους κάνει να φαίνονται οτι προχωρούν μπροστά. Και είναι one take. Ειλικρινά το θεωρώ εξαιρετικό. Και σαν ιδέα και σαν αποτέλεσμα. Εντάξει, γούστα είναι αυτά στην τελική.

Υ.Γ. Ένας είμαι ρε, Σπύρος.

Ανώνυμος είπε...

ίσως δεν το πρόσεξα καλά το βίντεο... σόρρυ και πάλι για την λάθος εντύπωση που έδωσα...

Γιάννης

Suicide Dots είπε...

Εντάξει, τι σόρρυ, δεν έγινε τίποτα ρε.

Δημοσίευση σχολίου