Up | Down

Από το Blogger.
 

The Icypoles

~ ~

Είναι ξεκάθαρο ότι φταίει το Μουντιάλ. Το Μουντιάλ και ο Φαντασμένιος. Τι γιατί? Μουντιάλ ΧΩΡΙΣ Φάντα ΔΕ γίνεται! Κάτσε δίπλα στον Φαντασμένιο να μάθεις μπαλίτσα. Μακράν τα πιο αγαπημένα τουίτς. Και τι σχέση έχει το Μουντιάλ με τις Ιτσύπολες? Αν λοιπόν θελήσεις να απεξαρτηθείς από αυτό βάλε ένα βραδάκι τις Ιτσύπολες. Ότι πιο αντι-ποδοσφαιρικό κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Με λίγη προσπάθεια θα τα καταφέρεις. Θα με μισήσεις στην αρχή. Κάποιοι Vikings θα τα παρατήσουν, ενώ οι υπόλοιποι 2-3 γενναίοι που θα συνεχίσουν μαζί μου, θα παραιτηθούν κι αυτοί μόλις αρχίσει το Μουντομπάσκετ. Τεσπά. Οι μισές (Isobel Knowles και Tara Shackell), μοιράζονται εμπειρίες από την Architecture in Helsinki εποχή τους. Κάποιο βιογραφικό. Σα να φώτισε λίγο. Το "My World Was Made For You" είναι το ντεμπούτο τους. Η μουσική τους είναι κάτι από twee, doo-wop, indie και γενικά όλα αυτά τα στοιχεία που σε κάνουν να φοράς Camera Obscura μπλουζάκι. Οι στίχοι τους από την άλλη είναι πιο απλοί κι από χάρακα. Αλλά εντάξει, αυτό θα με πείραζε αν έπαιζαν post-punk. Κάτι τελευταίο για τις Ιτσύπολες? Χμμμ, υπάρχουν στιγμές εκεί εξώ που τους ανήκουν. Το θέμα είναι αν βαδίζεις κι εσύ προς τα εκεί..
 
Genre: Indie / Twee
 
Link: bandcamp
 
 

2 σχόλια:

the truant είπε...

γεια σου ρε dots με τα κορίτσια σου. πάνω που είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε ρε. btw για νέο evans the death ξέρουμε κάτι οτιδήποτε;

Suicide Dots είπε...

Πέρασε καμπόσος καιρός, ναι. Γάματα. Για Evans το μόνο που ξέρω είναι ότι το έχουν τελειωμένο το άλμπουμ. Να δούμε πως θα το πάνε τώρα που η Alana την έκανε από τη μπάντα. Αλλά δεν έχω διαβάσει τίποτα για ημερομηνίες κλπ. Σε μια συνέντευξη που ειχαν δώσει παντως έλεγαν ότι θα κυκλοφορούσε το Μάρτιο. Παράταση!

Δημοσίευση σχολίου