Up | Down

Από το Blogger.
 

Fuck You 2010, Fuck You Too 2011

~ ~

Η χρονιά που παίρνει τον πούλο ήταν χάλια, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά, και άλλα πολλά -κα. Η χρονιά που έρχεται, αναμένεται να είναι ακόμη πιο δύσκολη. Άρα γιατί το γιορτάζουμε? Γιατί είμαστε μαλάκες και ελπίζουμε? Ίσως. Γιατί έτσι πρέπει? Ίσως.
Το χειρότερο σ'αυτήν την ιστορία είναι οτι οι γαμημένες οι γραβάτες μας έχουν κάνει να σκεφτόμαστε μόνο την πάρτη μας. Κοινώς, στ'αρχίδια μας όλοι οι άλλοι. Έτσι δεν είναι? Έτσι είναι πες και ξεροκατάπιε.
Ρε αν θέλουμε να έχουμε καλύτερη χρονιά ας ανοίξουμε τα στραβά μας. Δίπλα μας πεθαίνουν άνθρωποι ρε κι εμείς την πορεία μας. Δε λέω να κάνουμε θαύματα. Δε μπορούμε. Αλλά ας βοηθήσει ο καθένας μας τον δίπλα του όσο μπορεί. Και αν δε μπορεί υλικά, ας χαμογελάσει λίγο έστω. Όχι άλλα μουντά πρόσωπα. Όχι άλλη μιζέρια.
Λίγο ανθρωπιά. Χέσε τα φράγκα. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν πλέον. Μη σε νοιάζει, θ'αργήσουμε να τα δούμε. Οπότε κάνε λίγο τη ζωή σου πιο χαρούμενη με απλά πράγματα. Απλά είμαστε μαθημένοι από αυτήν την γαμοκοινωνία να μας νοιάζουν ασήμαντες μαλακίες.
Μπορούμε κι αλλιώς όμως ρε..άντε με τους βόθρους.

Ναι μωρέ, και καλή χρονιά στην τελική σε όλους!!!

Υ.Γ. Ας γίνουμε σαν τους από πάνω στη φωτογραφία, διαστημικοί, άυλοι, αέρινοι..με τα μάτια πάντα μπροστά και πάνω..


HEALTHY NEW YEAR

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Χρόνια πολλά το λοιπόν!

Suicide Dots είπε...

Καλή χρονιά Z! Να είσαι καλά!

absentminded είπε...

Έτσι, με τα μάτια πάντα μπροστά και πάνω και στο συνάνθρωπό μας!
Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά, με υγεία για όλους!

[Σκέφτηκα να ευχηθώ και εδώ, στο μπλογκόσπιτό σου όπως και να "τσιμπήσω" κέρασμα πρωτοχρονιάτικο --> Dirty Beaches!Πολύ ωραίος ο τύπος!]
:)

Δημοσίευση σχολίου