Up | Down

Από το Blogger.
 

Swans - The Seer

~ ~

Έχεις ακούσει το "The Seer" στην παραλία? Όχι? Θα σου πω εγώ..
Ξέρεις πως είναι η θάλασσα να είναι σιωπηλή σαν το νεκρό και συ να βλέπεις αποικιακά πλοία του 15ου αιώνα να πνίγονται στα κύματα της? Ξέρεις πως είναι να πιάνεις την άμμο και να νομίζεις οτι σε κόβει σαν τα πιο απόκρημνα βράχια της κολάσεως? Και μετά προσμονή. Μόνο προσμονή και ηδονή. Και μετά σηκώνεσαι και στέκεσαι στο ένα πόδι. Και με το άλλο κλωτσάς προς τα πίσω. Συνέχεια. Σα να παίρνεις φόρα. Και μετά συγχρονίζεις σ'αυτήν την κίνηση και τα χέρια σου. Όλα μαζί γρήγορα και δυνατά. Και χτυπιέσαι σα να θέλεις ν'απελευθερωθείς. Και μετά φέυγεις. Σαν τον άνεμο. Και τρέχεις ασταμάτητα πάνω στη θάλασσα. Και χάνεσαι..
Το "The Seer" είναι ένα κολασμένο ταξίδι με προορισμό τον παράδεισο και εκτός συναγωνισμού για το 2012..

Genre: Wanna feel like a comet?

9 σχόλια:

Aris είπε...

Αριστούργημα, άνετα δίσκος της χρονιάς...

Suicide Dots είπε...

Όχι άνετα..σίγουρα ;)

Χρήστος Μίχος / Christos Michos είπε...

Νομίζω ότι θα συμφωνήσω.Αλλά δεν το δένω κιόλας.Σίγουρα είναι πολύ εντυπωσιακός αλλά έχει και κάποιες τρύπες κάπου στο τείχος.Είναι κάτι που θα το ξεδιαλύνω μετά την πέμπτη ακρόαση του άλμπουμ in one go....Χρειάζεται χρόνος κα αφοσίωση κάτι που η «κατάρα» του ακατάσχετου downloading και η ουρά που σχηματίζεται δε με αφήνει εύκολα να κάνω.Τοπαραδέχομαι .Αυτοί οι δίσκοι είναι πρόκληση.Και από αυτή την άποψη,νοούνται ως κάτι που οδηγεί στην αυθεντικότητα και τη λειτουργία που πρέπει να έχει η μουσική.Και μόνο γι' αυτό αποτελεί γεγονός η κυκλοφορία του και γιατί όχι ,ανακήρυξη σε δίσκο της χρονιάς....

Ανώνυμος είπε...

ΓΆΜΗΣΕ τα πάντα στο πέρασμά του. Οτιδήποτε άλλο φέτος (αλλά και πέρσι και πρόπερσι) είναι πολύ μικρό για να συγκριθεί με αυτό το άλμπουμ.

Suicide Dots είπε...

Η ουρά είναι σίγουρα μεγάλο θέμα ρε. Δε βγαίνει εύκολα άκρη. Εγώ προσπαθώ να κρατώ μικρό τον αριθμό κι ας αφήνω κάποια είδη έξω. Δε γίνεται αλλιώς, χάνω τη μπάλα..

Suicide Dots είπε...

Δεν πρέπει να σου άρεσε και πολύ έτσι? Χαχαχαχαχαχαχα..
Απλά όπως είπες: "ΓΆΜΗΣΕ τα πάντα στο πέρασμά του"..

Ανώνυμος είπε...

αχαχαχα! ναι μπορώ να πω πως δεν μου άρεσε καθόλου....αλλά θα ήταν μεγάλο ψέμα! ξέρεις γιατί το γούσταρα τόσο? πέρα από το ότι είναι Swans κτλ ήταν αυτό το άλμπουμ που (τουλάχιστον στο θέμα σύνθεσης) περίμενα να έρθει. κουράστηκα ρε συ μάι φρέντ με τα ίδια και τα ίδια συνέχεια και αυτό ήταν που μου έδωσε πάλι πίστη ότι κάτι καινούριο μπορεί ακόμα να βγει. όσες τρύπες και να έχει (που έχει ας μην είμαστε υπερόπτες) όπως λέει και ο φίλτατος Χρήστος ήταν αυτό το άλμπουμ που μου θύμισε πως το να γράψεις ένα καλό άλμπουμ δεν είναι κάτι απλό και εύκολο για τον καθένα αλλά πρέπει να το έχεις. και δυστυχώς πολύ απ' αυτούς εκεί έξω που μας τρώνε τον χρόνο και τα λεφτά δεν το έχουν. άσε που κανένας δεν κουβαλάει την παράνοια του Μιχάλη του Γκίρα.

Suicide Dots είπε...

Μωρέ κυκλοφορεί πολύ σκουπίδι, δεν το συζητώ, αλλά εντάξει και τα ίδια καμιά φορά καλά είναι. Χαχα. Κι εμένα προσωπικά πλέον δε μου τρώνε τα λεφτά ούτε τα σκουπίδια μα ούτε και τα διαμάντια..ευτυχώς για τα σκουπίδια..κρίμα για τα διαμάντια, χεχε;)

Δημήτρης Τότσιος είπε...

Οι swans είναι στο πολύ υψηλό επίπεδο εδώ και πολλά χρόνια.
Φίλε Χρίστο αν από την αρχή δεν λάβεις την δύναμη και το μεγαλείο του δίσκου ίσως τότε και να μην υπάρχει. Δεν θυμάμαι κάποιο δίσκο να με ενθουσίασε στην τρίτη ακρόαση..

Δημοσίευση σχολίου