Up | Down

Από το Blogger.
 

The Emergency - Last Exit

~ ~

Χα! Μιλάμε γι'αλλαγή όχι μαλακίες. Άκου το προηγούμενο άλμπουμ τους και μετά τούτο. Αυτή είναι η φάση όμως, ν'αλλάζεις. Οι The Emergency αφήνουν πίσω το παρελθόν και βουτούν σε πιο ψυχεδελικά νερά. Ποιός ξέρει, ίσως τους πήρε το ρεύμα που κυλά προς τα εκεί πολύ έντονα τώρα τελευταία. Ας είναι. Ψηφίζω ναι τότε. Είναι σε φάση που σε κάποιες στιγμές νομίζεις οτι θα σε αφήσουν σε μια υπόγεια drone κατάσταση και στο καπάκι γυρίζεις το μάτι και κοιτάς kraut & psych πίνακες να διακοσμούν το συννεφάκι σου. Αν και στην αρχή τον είχα παραμερίσει, τελικά είναι πολύ όμορφος δίσκος..

Υ.Γ. Άσχετο βέβαια, έβλεπα ειδήσεις, αλλά αυτά τα καμάρια μας οι πολιτικοί μας που κάνουν ένα σωρό ταξίδια στα εξωτερικά, όταν γυρίζουν στο μπουρδέλο εδώ και κοιτάνε τη σαπίλα, δε θέλουν να την αλλάξουν ρε?
 
Genre: Psych / Kraut
 
Link: stream
 

7 σχόλια:

Unknown είπε...

Είμαι από την Αυστραλία και έχω δει αυτή την μπάντα ζωντανά, είναι τέλειο! Morgan McWaters παίζει επίσης σόλο κάτω από το Worng τίτλο. http://worng.bandcamp.com/

Συγνώμη, δεν γράφω καλά στα ελληνικά.

Έφη Καραγεώργοu

Suicide Dots είπε...

Και να ήταν μόνο αυτή..Εσείς εκεί έχετε την ευκαιρία να βλέπετε οτι κυκλοφορεί...δηλαδή, σε ζηλεύω, χαχα.

Ευχαριστώ και για το tip.

Μια χαρά είναι τα ελληνικά σου ;)

Unknown είπε...

Θέλω να ακούσω μουσική από την Eλλάδα που είναι σαν αυτά τα bands που έχεις στο blog σου!

Έχω διαβάσει πολλά από τα reviews σου και είμαι φίλοι με πόλους εδώ - Rites Wild, Geoffrey O'Connor etc. πριν από 2 μέρες πιyα σο αλβουμ launch τους Melodie Nelson, και ο Geoffrey O'Connor τραυουδεσαι μαζί τους. Ήταν τέλειο.

Έχω κιάλια tips: Νun, Repairs (http://nihilisticorbs.com/video/ και http://www.facebook.com/pages/Nun/101576819982004?ref=ts&fref=ts και http://repairs.bandcamp.com/), Angel Eyes (http://www.facebook.com/pages/Angel-Eyes/126706914027995), Bad Thoughts (Milo from The Emergency): (http://badthoughts.bandcamp.com/), Fatti Frances (http://fattifrances.bandcamp.com/track/if-the-party-aint-with-you kai http://soundcloud.com/fattifrances), Zond (http://www.facebook.com/pages/ZOND/164584935699), Matthew Brown (http://soundcloud.com/matthew-brown).

Eρχομαι στην Eλλαθα σε λιyές εβθομαθες, μπορείς να με πεις ονόματα από καλά record stores στην Αθήνα? Eυχαριστώ.

Suicide Dots είπε...

Super! Προτασεις κατευθειαν απο την πηγη! Ευχαριστω παρα πολυ ρε συ:)

Λοιπον οσο για τα υπολοιπα, καλυτερα να τα πουμε μεσω email που εχουμε μεγαλυτερο χωρο! Σε ποιο email μπορω να σου στειλω?

Unknown είπε...

Eυχαριστώ παρά πολύ! Το email μου είναι ekarageorgos@unimelb.edu.au.

Morgan είπε...

Hi, thanks for the review! Sorry I don't speak Greek and I don't trust google translate. Here are some download codes for your readers, hope people like it!

b4a9-5fa7
5sfk-bpu5
rjdu-xnef
abha-jefa
racr-kbe7
xfvb-7wpk

To redeem them go to http://the-emergency.bandcamp.com/yum

Morgan

Suicide Dots είπε...

Thanx a lot Morgan!!

I was talking about that i like bands that experiment and they are willing to do changes and move forward.
I liked a lot ur record:)

Take care. I wish u the best.

Δημοσίευση σχολίου