Up | Down

Από το Blogger.
 

Porcelain Raft - Ghosts Of The Perfect Language Cassette

~ ~

Φαντάζομαι οτι αυτό είναι αποκλειστικά για τους fans, καθώς σχεδόν όλα τα κομμάτια υπάρχουν ήδη στο σκληρό σας ή στη δισκοθήκη σας..

Genre: Indie / Dream Pop

Link: myspace / bandcamp



6 σχόλια:

M. είπε...

εγώ ένα έχω να πω για αυτόν τον τύπο...ότι έβγαλε μερικά από τα πιο ΟΜΟΡΦΑ τραγούδια φέτος...ειδικά αυτό το Dragonfly με σκοτώνει...

Suicide Dots είπε...

Με πολύ ζόρι το άφησα έξω..

Ανώνυμος είπε...

Afou den kukloforise episima disko!

Suicide Dots είπε...

Ναι μωρέ δίκιο έχεις, αλλά να..αν αξίζει κάτι?
Μάλλον, έχεις απόλυτο δίκιο. Δε θα έπρεπε. Αλλά, απορώ τόσο καιρό τώρα γιατί όχι..

mystery falls down είπε...

Όντως, με εξαίρεση το 7'' που περιείχε το "Tip of your tongue" και ως b-side το "Despite everything" (14,5$ μαζί με τα μεταφορικά. Πολύ ακριβό!) δεν κυκλοφόρησε κάτι άλλο. Η συγκεκριμένη κασέτα (εξαιρετικό εξώφυλλο και τίτλος) περιέχει ίσως τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια από τον Porcelain Raft. Το μόνο που λείπει είναι το "Everything from your hands". Αναρωτιέμαι όμως γιατί δεν επέλεξε άλλη μορφή. Ακόμα και για συλλεκτικούς λόγους δυσκολεύομαι να αγοράσω (10€ με τα μεταφορικά) κασέτα (ποιος τις χρησιμοποιεί πλέον;). Επίσης υπάρχει και ένα split 7'' με τους Υ(u)ck (άκουσέ το εδώ), ενώ το Φεβρουάριο αναμένεται το 'Gone blind EP' με διαφορετικό tracklist από αυτό που υπάρχει στο Bandcamp του. Έχω μεγάλες προσδοκίες!

ΥΓ. Τέλος, παρακαλείτε ο Make Noise! να ετοιμάσει λίστα με αγαπημένους δίσκους και να τη δημοσιεύσει το αργότερο μέχρι αρχές Ιανουαρίου!

Suicide Dots είπε...

Νομίζω οτι τα είπες όλα:)
Δεν έχω να σχολιάσω κάτι..χαχαχα

Όσον αφορά τη λίστα του Μάκη, μου την έχει στείλει ήδη, γαμάει και θα αναρτηθεί μαζί με τη δικιά μου, ίσως και μέσα στο σ/κ.

Καλά Χριστούγεννα, να περάσετε όλοι όσο το δυνατόν ταιριαστά με τα γούστα σας..

Δημοσίευση σχολίου